Poslovni engleski

Business English kurs

Radite u poslovnoj sredini gde je poznavanje poslovnog engleskog ne samo prednost već i svakodnevna potreba. Ne želite da Vas jezičke nespretnosti, zamuckivanje u govoru i nedostatak pravih reči dovodi u neugodne situacije i koči na putu prema uspehu.

business-english kurs

Naš kurs poslovnog engleskog olakšava  poslovnu svakodnevnicu na engleskom jeziku i nadograđuje profesionalni profil polaznika koji pohađaju ovaj kurs.

Kroz komunikacijski pristup na kursu poslovnog engleskog simuliramo poslovne situacije s radnog mesta i na taj način osiguravamo uspešnu usmenu i pismenu komunikaciju.

Predstavlja idealan kurs za  stručnjake  različitih profila koji garantuje veći uspjeh na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Program za kurseve poslovnog engleskog objedinjuje najnovija poslovna razmišljanja najuspešnijih poslovnih umova u svetu.

Kroz kurs poslovnog engleskog jezika razviti ćete neophodne veštine poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Uz korištenje udžbenika Market Leader, koji sadrži originalne tekstove Financial Timesa i analize stvarnih slučajeva (case studies), unapredićete kako jezičke tako i poslovne veštine.