Online kursevi

online kursevi

Ako se uzme u obzir digitalno doba u kojem živimo gde je skoro sve dostupno online, učenje i rad na daljinu postalo je svakodnevica, a prednosti ovakvog vida usavršavanja i profesionalnog razvoja su brojne.

U online svetu sve radne aktivnosti se mogu obavljati od kuće, a internet je danas obezbedio prostor za razvoj najrazličitijih oblika edukacije, i to za svakog.

Ono što se zahteva od polaznika je računar i dobra internet konekcija. Online kursevi su koncipirani tako da odgovaraju potrebama savremenog čoveka, uz mogućnost individualnog pristupa.

Poznato je da online diskusije i lako dostupne konsultacije predstavljaju zaštitni znak online kurseva, što ih u startu izdvaja od onih u tradicionalnoj nastavi. Nema sumnje da su online kursevi pravi izbor i da se pomoću alata za online komunikaciju može na efikasan način doći do pravih i relevantnih informacija.

U našoj školi moguće je pohađati online sve kurseve iz naše ponude:

Prednost online učenja je u uštedi vremena koje biste potrošili dolaskom u školu.

Kvalitet online kurseva je identičan kao da pohađate kurs uživo.

Online kursevi se izvode preko programa Skype.

Način izvođenja online kurseva u školi KFG education centar:

Uključivanjem u program Skype ostvarujete direktnu vezu sa predavačem, video i audio, kompletan utisak je kao da ste u učionici. Jedina razlika je što se sve vidi preko ekrana vašeg računara. Predavanje se izvodi na identičan način kao da ste u učionici. Sva pitanja vezano za gradivo se takođe direktno postavljaju predavaču i dobija se odmah odgovor.

Ako se uzme u obzir veliki gubitak vremena dolaskom i odlaskom sa časova koji se održavaju u školi, onda su online kursevi pravi izbor.

Za sva dodatna pitanja pozovite:

064/34-33-886