Strani jezici

Naučite omiljeni strani jezik na dinamičan, interaktivan i zanimljiv način, izaberite KFG Education Centar školu stranih jezika. Idealna lokacija kod Beograđanke, male grupe od 3-5 polaznika, pristupačne cene i iskusni profesori, naše su glavne prednosti u odnosu na druge škole jezika u Beogradu.
Naš nastavni program i plan rada je usaglašen sa evropskim okvirima, tako da za svaki kurs postoji šest nivoa: Početni 1 i 2, Srednji 1 i 2, Viši 1 i 2. Časove vode kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću, koji se trude da Vam na praktičan način približe neophodna znanja i veštine.

kurs stranih jezika

Posebno naglašavamo male grupe od 3-5 polaznika, što garantuje maksimalnu posvećenost svakom polazniku ponaosob i lako savladavanje gradiva. Svim polaznicima je obezbeđena odgovarajuća literatura kako za rad na časovima, tako i kod kuće. Na kraju kursa radi se završni test, na osnovu kojeg se dobija sertifikat.

Osim standardnih kurseva, u našoj ponudi nalaze se i poluindividualni kursevi koji predstavljaju miks između rada u grupi i pojedinačnog kursa. To podrazumeva rad sa dva polaznika koji plaćaju cenu za grupnu nastavu, a fond časova je prilagođen individualnoj nastavi. Takođe, nudimo mogućnost individualne nastave za sve one koji nisu u prilici da pohađaju kurseve u fiksnim terminima.

Ukoliko već posedujete određena znanja iz jezika koji želite da učite, obezbeđen je BESPLATAN ulazni test koji će nam pomoći da odredimo nivo Vašeg poznavanja jezika. Nakon uspešnog završetka jednog nivoa kursa, svi kandidati imaju mogućnost da nastave edukaciju na višem nivou iz oblasti za koju su pohađali osnovni kurs. Pri tom, za sve ostale kurseve odobravamo popust od 20%.

U današnje vreme poznavanje jednog ili čak, više stranih jezika, predstavlja bitan preduslov za uspešnu komunikaciju kako u poslovne, tako i u privatne svrhe. U prijatnom ambijentu naše škole u samom centru grada, dostupni su Vam kursevi stranih jezika za odrasle.

Redovni kursevi stranih jezika:

Takođe nudimo i dodatne kurseve: